PREDAVAČI

Budite promena koju želite da vidite u svetu. Naša veličanstvenost nije tolika u tome da popravimo svet, kolika je u našoj sposobnosti da promenimo sebe.

Mahatma Gandhi

Predavači

Aleksander Mitrović

konsultant, predavač na području komunikacija

Kombinuje znanje i iskustvo tradicionalnih i digitalnih medija, od oglašivača, medija i agencije, i razume potrebe vodećih brendova. Sa višegodišnjim iskustvom u oblasti istraživanja medija ima uvid neophodan za unapređenje efikasnosti komuniciranja sa potrošačima i celovitog digitalnog nastupa. ISKUSTVO I REFERENCE • 20 godina iskustva u medijima • 10 godina menadžer za medije u Reckitt Benckiser Group Plc za području…

Darko Lukić

magistar ekonomskih nauka, konsultant

Ukupno 20 godina radnog iskustva u marketingu. Blizu 5 godina iskustva u agencijama za istraživanje tržista i advertajzing. Trenutno radi kao marketing konsultant za vodeće domaće korporacije i nevladine organizacije.

Davorka Biondić Vince

trener pregovaranja, prezentacijski trener

Više od 25 godina iskustva na menadžerskim pozicijama u domaćim i stranim trgovačkim lancima. 11 godina član Uprave za nabavku i prokurista u nemačkoj grupaciji Lidl&Schwarz. Do 2012. direktor nabavke u austrijskom trgovačkom lancu Spar.

Dragan Vojvodić

CEO & licencirani trener Sandler Systema

Direktor je i zastupnik Sandler Prodajnog Sistema, jedne od najtraženijih i najoriginalnijih kompanija u svetu koja se bavi razvojem ljudskog potencijala. Voli da kaže za sebe da nije trener iz prodaje, motivacije ili uspeha, već pre svega trener iz oblasti ljudskog ponašanja.

Patrik Zupančič

CEO, Promo.fil, Slovenija

Ima više od 25 godina iskustva u prodaji, od čega 11 godina na vodećim pozicijama u prodaji i komercijali u multinacionalnoj kompaniji Reckitt Benckiser Adriatic, u čijem okrilju posluju svetski brendovi Finish, Vanish, Airwick, Cillit, Durex, Scholl, Strepsils itd. Obavljao je i funkciju direktora regionanog lanca Sportina Slovenija i Sales Managera za kompaniju Coca-Cola HBC Slovenija. Od 2010. osnivač je…

Tijana Donić Kovačević & Stanislava Nestorović

organizacioni sistemski konsultanti

TIJANA DONIĆ KOVAČEVIĆ Diplomirani psiholog, Filozoski fakultet u Beogradu Sertifikovani Organizacioni Sistemski konsultant sa višegodisnjim liderskim iskustvom u korporativnom svetu. 17 godina rada sa vodećim domaćim i inostranim korporacijama. Kreirala i organizovala raznovrsne radionice sa različitim temama (od razvoja veština do edukacija trenera, kako u oblasti marketinga i istraživanja, tako i u oblasti unapređenja ljudskih odnosa). U svojoj karijeri diskutovala…

Trusted By

Vivamus varius accumsan sem, ullamcorper tristique diam eleifend vel. Morbi ultrices mattis dolor, in egestas urna consequat non. Sed sem sapien, suscipit at lectus vel, eleifend posuere massa.

Eva Brown

Speaker

Praesent cursus dolor aliquet, euismod eros sit amet, sagittis erat. Pellentesque ante dolor, semper a felis et, tincidunt aliquet magna. In nec condimentum elit, eu bibendum justo. Nam semper tristique leo nec tempus.

Lora Davis

Coach

Having never worked with a life coach before, I really did not know what to expect. Wow, was I surprised! I found out I could make it whatever I needed. Working with Philip has been great.

George Wayland

Senior Manager